Stiri

Informare Spellground Festival

Data evenimentului 20 sep

Revenim cu ultimele informatii despre festivalul Spellground si returnarea banilor.


In cazul anularii unui spectacol sau al modificarii semnificative a unui eveniment, restituirea contravalorii biletelor se face prin sistemul Eventim in baza acordului organizatorului.

Eventim.RO este o companie de ticketing si nu de organizare evenimente, colecteaza contravaloarea biletelor in numele organizatorilor terti, din acest motiv nu are responsabilitatea legala pentru restituirea banilor. Cu toate acestea am depus eforturi uriase in ultima perioada pentru ca sumele de bani sa poata fi returnate prin intermediul nostru.


In urma respectarii angajamentului de plata a organizatorului, incepand cu data de 19 septembrie 2016 returnarea banilor pentru evenimentul Spellground se va efectua dupa cum urmeaza:  1. Bilete Achizitionate Online – Mod Plata: Card / Transfer Bancar


Pentru bilete livrate prin curier sau cu optiunea Print @Home achitate prin Card sau Transfer Bancar – banii se vor returna automat in termen de pana la 10 zile lucratoare in contul de pe care s-a efectuat plata incepand cu data de 19.09.2016.


   1. Bilete Achizitionate Online – Ridicare de la Sediu


Pentru biletele achizitionate online cu optiunea de Ridicare de la Sediu sau achitate direct, returnarea banilor se va face la unul din punctele de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea si retinerea biletelor in original:  1. Eventim Bucuresti – Bulevardul I.C. Bratianu nr 6 (incinta Cinema Pro)

  2. Eventim Timisoara – str. Marasesti nr 2.(Casieria Teatrului National Timisoara)

  3. Eventim Cluj - Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B – in incinta Iulius Mall


 


Datorita numarul ridicat de returnari bani in perioada imediat urmatoare, vor exista si imposibilitati de plata de la o zi la alta, dar pentru care puteti preda biletele in original si completa o cerere pentru rambursare prin transfer bancar.


Rambursarea contravalorii biletelor poate fi solicitata oricand in decursul unui an de la data anularii evenimentului.


   1. Bilete achizitionate in Reteaua Partenerilor Eventim


Pentru biletele achizitionate din reteaua Eventim (Germanos, Carturesti, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour): returnarea banilor se va face la punctul de vanzare de unde au fost achizitionate, cu prezentarea si retinerea biletelor in original.