Stiri

Schimbare locatie concert Schiller

Din motive independente de voința organizatorului sau a management-ului formației, evenimentul Schiller va fi mutat în Quantic Club (șoseaua Grozăvești 82, București). 

Data evenimentului10ian

Din motive independente de voința organizatorului sau a management-ului formației, evenimentul Schiller va fi mutat în Quantic Club (șoseaua Grozăvești 82, București). Biletele rămân valabile. Accesul se va face începând cu ora 20:00, iar evenimentul va începe la ora 21:00.

Anul 2019 debutează cu o surpriză de proporții pentru toți iubitorii sonorităților electronice de clasă superioară! În acest sens, vă invităm, pe data de 19 ianuarie la Quantic Club, într-o călătorie muzicală extrem de intensă alături de magneticul artist german Schiller, într-un show fabulos, o cascadă perfectă de sunet și lumini!

Dacă în 2016, când a concertat, practic, pentru prima oara în România, Schiller și-a cerut scuze că nu știe să spună “mulțumesc” în limba română, “Zeul Sunetului” a promis, printre ropotele de aplauze, că se va întoarce și va învăța! Iată că revine și… nu oricum, ci cu mult mai multe piese cunoscute și cu o scenă senzațională, inundată de lasere, lumini și sunet surround.

Postul de televiziune grecesc “Music Force Europe” dedică timp muzicii lui Schiller, în fiecare săptămână, într-un show ce se numește „Schill-Out”.

Primul succes cu adevărat răsunător al lui von Deylen s-a petrecut în 2003 cu albumul "Leben" (Viața, Existența), primul dintr-o serie de materiale foarte reușite și apreciate de un public larg. Cinematicul album “Future”, a apărut în 2016 și a fost inspirat de zilele petrecute în deșertul Mojave din SUA. Pe acest ultim produs discografic, Schiller a colaborat cu numeroase vocaliste, printre care: KêtaArlissaEmma HewittSamu HaberSheppard SolomonMaggie SzaboCristina Adriana Scabbia – cunoscută din Lacuna Coil, Tarja TurunenTawgs Salter și celebra actriță Sharon Stone, ce a scris versurile piesei „For You”.

Schiller (Christopher von Deylen – n. 15 octombrie 1970) este un artist de muzică electronică (chill out/trance) și ambient de origine germană.

Dragostea pentru muzică s-a născut în 1982, “când am auzit prima oara o casetă de calitate foarte proastă cu Tangerine Dream. Acela a fost momentul decisiv, punctul de plecare”, a declarat artistul într-un interviu pentru unsitedemusica.ro, în 2016.

Inițial, Schiller a fost un duo format din Christopher von Deylen și Mirko von Schlieffen. În jurul anului 2001, von Schlieffen a părăsit trupa, lăsându-l pe von Deylen singurul membru.

În 2002, Schiller a câștigat premiul ECHO pentru Best Dance Single al anului cu „Dream of You”. Acesta a vândut peste 7 milioane de albume în întreaga lume.

Alte colaborări importante a avut alături de: AnggunLang LangKlaus SchulzeMike OldfieldHelen BouldingKate HavnevikDamae of FragmaStephenie Coker și actrița germană Anna Maria Mühe.

 

Inapoi la lista stirilor