Stiri

REGULI DE ACCES CONCERTE BON JOVI&THE CURE

Regulile de acces la concertele din cadrul festivalului Rock The City!

Data evenimentului 20 iul

Duminica, 21 iulie, in Piata Constitutiei va avea loc mult asteptatul concert al trupei americane BON JOVI iar pe 22 iulie, in premiera in Romania, THE CURE!
Accesul publicului, pentru ambele zile de concert, va fi permis de la ora 15.00 pana la ora 21.00!
Rugam toti spectatorii sa vina din timp pentru a nu aglomera excesiv canalele de acces si pentru a nu pierde inceputul concertului.
Fiind o zi destul de calduroasa, va rugam sa va hidratati corespunzator inainte si in timpul concertelor si sa purtati  imbracaminte adecvata vremii (recomandam sa fie de culoare deschisa);
La intrarea in locație, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.
 Accesul cu alimente și băuturi din afara locației nu este permis. Vor fi suficiente puncte de vânzare în perimetrul locatiei de la care se vor putea achiziționa băuturi răcoritoare și gustări.
 
Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.
 
Din cauza  zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 7 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 3 ani este strict interzisă. Copiii ce au vârsta între 3 și 16 ani pot participa doar însoțiți de părinți, pe baza unui bilet valid cu pret intreg, iar peste 16 ani pot participa neinsotiti. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.
 
Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ.
 
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.
 
De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.
 
 Este interzis accesul cu: • rucsaci sau genti de dimensiuni mai mari de o coala de hartie A4

 • sticle, conserve;

 • scaune pliabile;

 • mancare sau bauturi de orice fel - alcoolice sau nealcoolice - din afara incintei;

 • artificii, arme, obiecte periculoase; cuțite, spray paralizant, lanțuri sau alte obiecte care reprezintă un pericol public

 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

 • Ipad-uri, tablete, laptopuri, camere de filmat Go Pro sau similar, selfie sticks, baterii externe;

 • bannere sau postere de dimensiuni mai mari de A3;

 • umbrele (în caz de ploaie, doar pelerinele sunt permise);

 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);

 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

 • animale de companie;


Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.
 
Participarea la eveniment se face pe proprie raspundere, inclusiv cu privire la urmatoarele:

- persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale și audio, reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la acest eveniment. Spectacolul poate include și puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice.
 
Pe durata evenimentului, spectatorii sunt rugați să își păstreze biletele pentru control.
Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face dar, dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
 
Pe perioada evenimentului, organizatorul, partenerii organizatorului sau presa acreditată au dreptul de a înregistra și fotografia evenimentul.

Participanții iau la cunostință faptul că exista posibilitatea de a apărea în astfel de materiale, fără a putea emite pretenții asupra drepturilor cu privire la respectivele materiale. Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (ex. Facebook, Youtube etc) și de a le utiliza în campanii publicitare fără a compensa în vreun fel participantul. Participanții au dreptul să filmeze și să fotografieze zonele în care au acces, însă vor folosi acest material exclusiv pentru vizionarea proprie. Orice distribuire către public, gratuită sau nu a materialelor filmate, este interzisă. Există excepții în care managementul artiștilor interzic filmatul și fotografiatul. În aceste situații, organizatorul

va anunța pe pagina de socializare a evenimentului că filmatul și fotografiatul în timpul acelor concerte este strict interzis.
În timpul evenimentului, participanții sunt obligați să respecte agenții de securitate, să colaboreze cu aceștia și să le respecte instrucțiunile în caz de urgență. În caz de incidente de violență sau de punere în pericol a integrității corporale a altor persoane, personalul care asigură securitatea va putea decide evecuarea persoanelor implicate din incinta în care se desfășoară evenimentul.
Persoanele cu afecțiuni medicale sau cu antecedente medicale personale sunt rugate să se înregistreze la cel mai apropiat Punct de Prim Ajutor și pot participa la eveniment numai cu însoțitor.