Stiri

Informatii despre anularea concertului Lara Fabian

In urma anularii concertului Lara Fabian din data de 03.02.2020, revenim cu informatii noi despre statusul actual si procedura de rambursare.

Data evenimentului04feb

In urma anularii concertului Lara Fabian din data de 03.02.2020, revenim cu informatii noi despre statusul actual si procedura de rambursare.

De ce s-a anulat concertul?

Eventim.ro nu este organizator de evenimente, ci doar intermediator de vanzare de bilete, motiv pentru care compania noastra nu a fost implicata in aceasta decizie. In momentul de fata nu exista o situatie clara cu privire la divergentele care au condus la anularea concertului, insa am solicitat in mod oficial si formal detalii edificatoare din partea organizatorului International Creative Talents SRL.

Pe masura ce vom primi noutati in acest sens, vom continua sa trimitem informari actualizate catre toti clientii nostri.

De ce nu am primit inca banii din noiembrie 2019?

Eventim.ro si-a indeplinit obligatiile contractuale fata de organizatorul concertului Lara Fabian, International Creative Talents SRL, virand in contul acestuia toate sumele incasate din vanzarea de bilete.

In caz de anulare a concertului, obligatia contractuala a organizatorului de evenimente era aceea de a returna sumele incasate catre Eventim.ro, pentru ca acesta sa poata efectua la randul sau rambursari catre clientii directi. Din pacate, International Creative Talents SRL nu a returnat decat partial aceste sume, ceea ce a limitat posibilitatea noastra de a rambursa banii clientilor nostri. In consecinta, o parte din clienti sunt inca pe lista de asteptare.

Pe masura ce organizatorul va vira noi plati in conturile Eventim, noi vom continua procesul de rambursare catre clienti. Din pacate, ritmul in care putem efectua rambursari este dat de International Creative Talents SRL.

Cum imi voi recupera banii?

Bineinteles, scopul nostru ramane in continuare acela de a ne sprijini clientii.

In acest sens, departamentul nostru juridic a demarat deja procedurile legale pentru recuperarea sumelor de la organizator.

In continuare, va rugam sa completezi cererea de rambursare de la acest link: https://bit.ly/2SlsANo. La titlul mesajului (Subject), va rugam sa treci textul: “Cerere de Rambursare Lara Fabian”.

Colegii nostri din departamentul Relatii cu Clientii vor centraliza toate aceste cereri si le vor onora pe masura ce organizatorul va efectua plati catre Eventim.ro.

Intelegem cat este de important sa fiti tinuti la curent cu progresul situatiei, de aceea ne vom asigura sa va trimitem informari actualizate de fiecare data cand vom avea noutati.

Regretam ca va gasiti in aceasta situatie si promitem sa va sustinem in solutionarea acesteia. Va multumim pentru intelegere.

Inapoi la lista stirilor