Stiri

Reprogramare concert Cristi Minculescu

Concertul lui Cristi Minculescu a fost reprogramat pentru data de 28 aprilie. Biletele raman valabile. 

Data evenimentului08mar

Din cauza numărului tot mai mare de cazuri de pacienți infectați cu virusul COVID – 19, Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat în care anunță luarea unei măsuri OBLIGATORII pentru toți organizatorii de evenimente:

„Începând de astăzi, 8 martie 2020, sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1000 de persoane.

Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată.”

Prin urmare suntem nevoiți în acest moment să amânam Concert Cristi Minculescu & Valter & Boro, care urma să aibă loc la Sala Palatului din București în data de 28 martie 2020. Ne pare extrem de rău că s-a ajuns în această situație.

Bilete rămân valabile, concertul a fost reprogramat in data de 28 aprilie 2020

Subliniem încă o dată că decizia de a amâna evenimentul nu le aparține organizatorilor. A fost IMPUSĂ prin decret, astăzi, 8 martie 2020.

Ne cerem scuze pentru această amânare. Păstrați biletele intacte, ele rămân valabile.

Reamintim si pe aceasta cale ca Eventim.Ro nu este organizatorul acestui eveniment si nu este implicat sub nici o forma in organizarea si desfasurarea lui. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Inapoi la lista stirilor