Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Primeste notificari cand avem bilete disponibile

Vreau sa fiu notificat primul despre evenimentele viitoare, direct pe e-mail.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Scrie in sectiunea Fan Report

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Bon Jovi. Fii primul care ne lasa un comentariu!


Info

Bon Jovi este o trupa de hard rock originara din Sayreville, New Jersey. Formata in 1983, formatia este alcatuita din solistul Jon Bon Jovi (John Francis Bongiovi, Jr.), chitaristul Richie Sambora, pianistul David Bryan, tobosarul Tico Torres. Membrii trupei au ramas aproape aceiasi de-a lungul timpului, exceptie facand plecarea lui Alec John Such in 1994. Acesta a fost inlocuit neoficial de Hugh McDonald, care, mai tarziu, a parasit si el trupa.

In anul 1984, trupa Bon Jovi a debutat cu o melodie, "Runaway", cu ajutorul careia s-au facut cunoscuti. In 1984 si 1985,Bon Jovi a lansat doua albume ce au fost bine primite de public.Totusi,formatia a avut mult succes cu albumele urmatoare numite "Slippery When Wet"(1986) si "New Jersey"(1988).Succesul acestor albume a adus formatiei recunoasterea la nivel mondial.

In 1990,trupa a luat o pauza dupa turneul New Jersey ,iar in aceasta perioada atat Jon Bon Jovi cat si Richie Sambora s-au concentrat pe pe carierele lor solo.In 1992,formatia a obtinut discul dublu de platina cu "Keep the Faith" si multe altele de atunci. Hitul "It's My Life" lansat in anul 2000,a avut succes in randul tinerilor.

Trupa este cunoscuta pentru utilizarea diferitelor stiluri muzicale,precum pop sau country pentru albumul "Lost Highway" din 2007. Un nou album,"The Circle", a fost lansat pe 10 noiembrie 2009,in Statele Unite. Dupa care, in anul 2013 au revenit cu cel mai nou album, "What About Now". De-a lungul timpului,formatia a lansat doisprezece albume de studio,trei albume compilatie,un album live si a vandut 130 de milioane de discuri in toata lumea.Au sustinut mai mult de 2.600 de concerte in peste 50 de tari pentru mai mult de 34 milioane fani.

Numele formatiei Bon Jovi vine de la solistul acesteia,Jon Bon Jovi(John Francis Bongiovi),care si-a petrecut adolescenta interpretand in trupe locale din Jersey alaturi de David Bryan(David Rashbaum).Verisorul lui Jon(Tony Bongiovi) detinea studioul de inregistrari Power Station,unde Jon isi petrecea mult timp lucrand ca portar si inregistrand demo-uri dupa program,uneori fiind sustinut de membrii trupei E Street Band sau Aldo Nova.Unul din acele demo-uri,"Runaway"a devenit hit la postul local de radio din New Jersey,urmand a lua nastere formatia Bon Jovi,Jon si Bryan fiind sprijiniti de chitaristul Dave Sabo,tobosarul Tico Torres si basistul Alec John Such.


Discografie:
    
    Bon Jovi (1984)
    7800 Fahrenheit (1985)
    Slippery When Wet (1986)
    New Jersey (1988)
    Keep The Faith (1992)
    Cross Road (1994)
    These Days (1995)
    Crush (2000)
    One Wild Night: Live 1985-2001 (2001)•
    Bounce (2003)
    This Left Feels Right (2003)
    Have A Nice Day (2005)
    Lost Highway (2007)
    The Circle (2009)