Se incarca...

Bilete disponibile Ed Sheeran

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Scrie in sectiunea Fan Report

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Ed Sheeran. Fii primul care ne lasa un comentariu!


Info

Detalii suplimentare:
Singurul distribuitor autorizat de bilete pentru concertul Ed Sheeran este Eventim.
Nu achizitionati biletele pe alte platforme online!
Numarul maxim de bilete care se pot achizitiona pe utilizator/comanda este de 4.
Biletele pentru acest concert o sa fie personalizate cu numele complet al cumparatorului. Biletele nu sunt tranferabile.
Intrarea la evenimente este permisa doar daca participantul prezinta la acces biletul si un act de identitate valid: pasaport sau carte de identitate. Cumparatorul biletului si restul de persoanele care il insotesc (in cazul in care sunt cumparate mai multe biletee/comanda) trebuie sa se prezinte impreuna la acces. Daca biletele sunt revandute ele o sa fie anulete!
Minorii sub 16 ani nu pot intra la eveniment decat insotiti de un adult.
Biletele se pot achizitiona doar cu metode de plata instant (carte de credit) si livrate prin metode specific.

Edward Christopher "Ed" Sheeran (n. 17 februarie 1991) este un cantareț și compozitor muzical englez. Crescut in Framlingham, Suffolk, s-a mutat in Londra in 2008 pentru a urma o cariera muzicala. La inceputul anului 2011 a lansat un album independent extins, "No. 5 Collaborations Project", care a atras atenția unor artiști precum Elton John și Jamie Foxx. In acel an a semnat și colaborarea cu "Asylum Records". Albumul sau de debut precum și partea sa extinsa din 2011, care cuprinde single-uri precum "The A team" și "Lego House", a primit discul de platina de 5 ori in Regatul Unit. In 2012 a caștigat doua premii BRIT pentru "Best British Male și British Breakthrough". “The A team” a caștigat premiul "Ivor Novello" pentru cel mai bun cantec și versuri. In 2012 Sheeran și-a inceput ascensiunea spre celebritate in Statele Unite. Și-a facut apariția ca invitat pe cel de-al patrulea album intitulat ”Red” al lui Taylor Swift și a scris piese pentru formația One Direction. “The A team” a fost nominalizata pentru piesa anului la Premiile Grammy din 2013 unde a și realizat un duet cu Elton John in timpul ceremoniei. Iși va petrece marea parte din 2013 concertand in actul de deschidere al turneelor Nord Americane de promovare a albului ”Red” a lui Taylor Swift.


Alarma bilete

Primeste notificari despre evenimente viitoare

Vreau sa fiu notificat primul despre evenimentele viitoare, direct pe e-mail.