Rezident EX - Tickets

Rezident EX

There are no performances available at the moment.

No available Fan Reports

There are no Fan Reports yet written for Rezident EX. Be the first to write a review and share your experience with others.

Artist description

„Povestiri din gară” este unul dintre cele mai mari hituri ale rockului românesc, compus de Tavi Iepan, fondator al grupului Cargo, și reprezintă, totodată, primul single pe care supergrupul Rezident Ex îl oferă fanilor săi. Această nouă variantă respectă feelingul anilor în care piesa a fost compusă, dar evoluția tehnologică și sonoritățile moderne de chitară îi conferă mai multă „greutate”.

Reeditarea ei pe primul album Rezident Ex este un lucru cât se poate de firesc, cu atât mai mult cu cât Tavi Iepan a avut de-abia acum ocazia să o înregistreze așa cum și-ar fi dorit. Este bine cunoscut faptul că, în 1992, atunci când a apărut prima variantă a acestei piese, pe albumul “Povestiri din gară” al formației Cargo, numele compozitorului a fost trecut sub tăcere.

Pe lîngă Tavi Iepan (chitară, Hamburg, Germania), din componența supergrupului Rezident Ex fac parte Ovidiu Ioncu – Kempes (voce, Brisbane, Australia),Christian Podratzky (bass, Berlin, Germania), Adrian Popescu (chitară, Paris, Franța), Florin Cvasa (tobe, Timișoara, România) și Matthias Lange (chitară, Hamburg, Germania).

Rezident Ex va susține primul său concert din România în Vama Veche, la Festivalul Folk You, pe 5 august și primul concert din București pe 21 septembrie, la Arenele Române.