Metode Livrare/Ridicare

Aveti posibilitatea de a alege din urmatoarele metode de livrare/ridicare in Webshop-ul Eventim.RO:


Curierat rapid

Biletul (biletele) va vor fi trimise prin curier dupa efectuarea platii.

Tarif curierat: Romania, inclusiv Bucuresti: 19 RON Livrari internationale:200 RON.

Eventim.ro este intermediar si nu este responsabil de livrare. Cu toate acestea, Eventim va depune toate eforturile pentru a asigura livrarea in termenii stabiliti. Termenele uzuale de livrare sunt de 2-3 zile lucratoare pentru Bucuresti sau 3-5 zile lucratoare pentru provincie. In cazul evenimentelor majore termenul de livrare este de 21 zile lucratoare. Daca dupa trei, respectiv cinci zile nu ati receptionat biletele, va rugam sa ne scrieti in Formularul de contact.

Ridicare de la sediul Eventim

Puteti sa ridicati biletul (biletele) de la sediile Eventim Romania, dupa efectuarea platii in cazul in care ati ales optiunile de plata prin card sau transfer bancar. Taxa ridicare: 3 RON/comanda

Eventim.RO - Bucuresti:

Sediu Eventim Bucuresti: B-dul.Unirii nr.45, bloc E3, scara 2B, etaj 2, ap.63, Sector 3

Luni-Vineri: 12:00 - 20:00

Sambata-Duminica: INCHIS

Tel: +40728999775

Ridicare de la sediul Eventim

In cazul optiunii Ridicare de la sediul Eventim, se percepe o taxa de 3 RON/comanda.

Print@home

Optiunea Print@home nu este disponibila pentru toate evenimentele. Daca la evenimentul care va intereseaza nu intalniti aceasta optiune, inseamna ca pentru acel eveniment nu se emit bilete electronice, fiind disponibile doar bilete in format clasic.

In cazul optiunii Print@home, primiti biletul/biletele prin e-mail si puteti sa le tipariti imediat dupa finalizarea procesului de comanda.

Puteti sa verificati comanda si sa tipariti biletul/biletele accesand Contul Meu/Comenzile mele. Atentie: nu este suficient sa prezentati email-ul de confirmare a comenzii la intrare! Va trebui sa tipariti biletele din Contul Meu/Comenzile mele.