Modalitati de plata

Aveti posibilitatea de a va alege din urmatoarele modalitati de plata, depinzand de eveniment si de perioada comenzii, in Webshop-ul Eventim:


PLATA NUMERAR LA SEDIILE Eventim.RO

Puteti face plata biletului in numerar, direct doar de la sediile Eventim.RO din Bucuresti si Cluj - Napoca

PLATA PRIN CARD VISA SAU EURO/MASTERCARD

Puteti plati contravaloarea biletelor introducand datele cardului dumneavoastra VISA sau EURO/MASTERCARD.

Cand executati plati cu cardul de credit trebuie sa prezentati un card valabil si un act de identitate (buletin sau pasaport) la ridicarea biletelor de la biroul central Eventim.RO (daca aceasta este modalitatea de livrare aleasa). Pentru alte metode de livrare, Eventim.RO isi rezerva dreptul de a cere verificarea documentelor respective si de a anula tranzactia in cazul in care nu le puteti prezenta sau nu doriti sa le prezentati pentru verificare.

Debitul va fi extras de pe cardul dumneavoastra (pentru securitatea dumneavoastra, datele de pe card se vor inregistra doar la sfarsitul tranzactiei, datele nu vor fi salvate, ci trimise direct catre providerul de plati).

Beneficiarul platii este compania S.C. Eventim.RO SRL, Str Popa Petre, NR 5, SECTOR 2, 010502 Bucuresti, Romania pentru bilete cu preturi in lei si de CTS Eventim AG, Contrescarpe 75a, 28195 Bremen / Germania pentru bilete cu preturi in euro.


INFORMATII IMPORTANTE: Cumparatorul si proprietarul cardului trebuie sa fie una si aceeasi persoana. Incearcarea de a cumpara un bilet, fara ca datele de pe card sa coincida cu cele ale cumparatorului poate duce la anularea tranzactiei, fara notificari anterioare, banii fiind transferati inapoi pe card iar rezervarea fiind anulata.