Adrian Berinde

Adrian Berinde  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Adrian Berinde. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Sambata, 4 martie 2017, la ora 20:00, Adrian Berinde va sustine concertul de lansare a celui de-al optulea album al sau, intitulat ARCAN.


 Albumul „Arcan”, inregistrat si produs de Republic Production in Tirgu-Mures, aduce o noua si, poate, neasteptata, abordare muzicala. Dupa mai bine de 21 de ani petrecuti pe scena, in care s-a consacrat printr-un stil unic, inconfundabil, Adrian Berinde are curajul artistic de a se reinventa si de a se exprima intr-o alta viziune sonora. Astfel, la acest concert-eveniment, va urca pe scena alaturi de Kovács Norbert (claviaturi), Florin Sorasan (chitara bas), Bányász Alpár (chitara electrica), Szász Csaba (chitară electrica), Ovidiu „Cico” Cristian (tobe) si Tess - Teodora Santean (backing vocals).


„Dumnezeu rade singur” este prima piesa de pe album pentru care s-a filmat un clip menit sa atraga atentia asupra dezumanizarii si degradarii fiintei umane.


 


Adrian Berinde despre filmările pentru videoclip:„Sunt absolut impresionat de oamenii de la Republic Production, mai ales pentru ca toti sunt foarte tineri, le zbarnaie mintea ceva de speriat! Echipa a fost impecabila. Echipamentele sunt cele mai bune din tot ce exista pe piata, „top of the top” in materie de sunet si imagine, oamenii sunt profesionisti, cooperanți, atenti la detalii, creativi, precisi.
Am filmat trei zile si trei nopți, cam cat tin nuntile prin povesti. A fost o atmosfera extraordinara, chiar daca, la un moment dat, eram cu totii extenuati. Au fost niste scene tare grele - i-am „chinuit” pe bietii actori, i-am tinut in apa, i-am legat cu funii, i-am umplut de fum. O sa vedeti videoclipul si o sa intelegeti ce inseamna lucrul in echipa si ce lucruri speciale pot iesi atunci cand se pun laolalta, cu adevarat, mai multe minți, mai multe suflete, mai multi oameni.”


https://www.youtube.com/watch?v=jk92VMq2ksM&spfreload=10


Odata cu albumul ARCAN, se va lansa si volumul de poezie DUMNEZEU RADE SINGUR, o antologie ce cuprinde textele tuturor albumelor muzicale semnate Adrian Berinde, insotite si de alte versuri, mai putin cunoscute.