BEYONCE

BEYONCE  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre BEYONCE. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Beyoncé Giselle Knowles-Carter (n. 4 septembrie 1981) este o cantareața de R&B și actrița americana. Beyoncé a ajuns cunoscuta datorita faptului ca fost principala componenta a grupului Destiny's Child, formația de fete cu cele mai mari vanzari din istorie.


 


Dupa o serie de succese in Destiny's Child, Knowles a lansat primul ei album solo, Dangerously In Love, in 2003. Albumul a devenit unul dintre cele mai mari succese comerciale ale anului, dominand topurile din intreaga lume. De pe acest album fac parte cateva dintre cele mai de succes piese ale lui Beyoncé: „Crazy in Love”, „Naughty Girl” și „Baby Boy”, caștigand cinci premii Grammy intr-o singura noapte, in 2004. Cel de-al doilea album al artistei a fost lansat pe data de 4 septembrie 2006, chiar in ziua in care artista implinit 25 de ani. „Déjà Vu”, primul single al albumului, a atins prima poziție in clasamentul din Regatul Unit iar „Irreplaceable” a stat pe prima poziție in clasamentul din SUA, timp de zece saptamani. Cu acest album cantareața a caștigat al șaptelea premiu Grammy din cariera solo, la categoria „Cel mai bun album R&B contemporan”. B'Day a fost relansat pe data de 3 aprilie 2007 intr-o ediție de lux care include toate piesele de pe B'Day, duetul cu Shakira, „Beautiful Liar”, alte piese neincluse pe varianta originala și cateva piese in limba spaniola. Impreuna cu Destiny's Child a vandut peste 150 de milioane de inregistrari la nivel mondial.


 


Beyoncé are o relație amoroasa cu cantarețul american Jay-Z, din anul 2002. Dupa multe speculații in presa, cei doi și-au unit destinele pe data de 4 aprilie 2008.