Black Eyed Peas  - Bilete

Black Eyed Peas

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Black Eyed Peas. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Black Eyed Peas este o formatie americana de muzica hip hop/R&B si pop/dance, originara din Los Angeles, California, fondata in 1995 de catre Will.I.Am , Apl.De.Ap si Taboo.
Dupa doua albume apreciate de critica, dar cu un succes comercial minor, grupul a cooptat-o in 2003 pe Fergie si a lansat un album de succes, Elephunk, ce a produs hiturile "Where is the Love?", "Shut Up" si "Hey Mama". Albumul Monkey Business (2005) a primit de trei ori discul de platina in Statele Unite si Regatul Unit, iar "Don't Phunk With My Heart" si "My Humps" s-au clasat pe locul 1 in Australia si Canada, si locul 3 in Regatul Unit si Statele Unite.

Dupa o pauza de trei ani, grupul s-a intors cu un album electro/dance, primit cu recenzii mixte. Primele doua extrase pe single, "Boom Boom Pow" si "I Gotta Feeling" au primit premii Grammy si au stabilit un record, stationand timp de 26 de saptamani consecutive pe prima pozitie din clasamentul Billboard Hot 100.

Sub denumirea Atban Klann (A Tribe Beyond a Nation) ei au semnat un contract cu Ruthless Records, ce ii apartinea lui Eazy-E , insa albumul lor nu a fost lansat , pentru ca continutul pieselor trupei era prea liric pentru Ruthless. Piesele de pe acest album (Grass Roots) sunt pastrate la creatorul BEP Family si la cunoscutul Dj: Dj Motiv8.

Dupa moartea lui Eazy-E, cei doi membri ai trupei Atban Klann( Will.i.am si Apl.de.ap ) il gasesc pe al treilea membru : Taboo (Jaime Luis Gomez) si lanseaza 2 albume : Behind the Front si Bridging the Gap.Din pacate albumele n-au avut un mare succes , pentru ca fanii au facut copii ilegal, astfel nu s-a vandut un numar mare de albume. In 2002, la trupa se alatura Fergie(Stacy Ann Ferguson). Din acel moment a inceput succesul trupei. In 2006, au aparut barfe ca trupa se poate desfiinta din cauza proiectelor solo a fiecarui membru: (Fergie - The Dutchess) ; ( Will.i.am -Songs About Girls) ; (Taboo - Tabmagnetic) ; (Apl.de.ap - nu este cunoscuta denumirea).

Intr-un interviu acordat pentru MTV, Will.I.Am a spus ca trupa Black Eyed Peas nu se desfiinteaza, ba din contra va fi lansat un nou album The E.N.D (The Energy Never Dies) la sfarsitul anului 2008, dar albumul a fost lansat in iunie 2009.Dupa hiturile Boom Boom Pow si I gotta feeling acestia au lansat si melodia Meet me halfway.In februarie 2010,trupa a lansat un dublu videoclip Imma be Rocking That Body. In noiembrie 2011 trupa a lansat albumul "The Beginning" cu piese ca "The Time" , "XOXOXO" , "Don't Stop The Party" si "Just Can't Get Enough" In 2012 trupa anunta o pauza nelimitata , nestiind cand va avea loc revenirea . Multi cred ca membrii trupei fac o pauza pentru proiecte solo si familie , ca si pauza dintre albumele "Monkey Bussiness" si "The E.N.D"


Albume:
    
    1998 — Behind the Front
    2000 — Bridging the Gap
    2003 — Elephunk
    2005 — Monkey Business
    2009 — The E.N.D (Energy Never Dies)
    2010 — The Beginning