Blue

Blue  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Blue. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Blue este o trupa muzicala din Marea Britanie, castigatoare a doua premii Brit, ce are in componența patru muzicieni, Antony Costa, Duncan James, Lee Ryan si Simon Webbe. Grupul a debutat in mai 2001 cu piesa All Rise.

Formația a lansat 11 single-uri, dintre care 3 au ajuns pe prima poziție in Marea Britanie. Vanzarile celor opt albume se ridica la 7 milioane de copii, in urma carora trupa a castigat de 10 ori discul de platina in Regatul Unit. Cantecele lor au avut succes si in afara pieței muzicale britanice, acestea depasind 4 milioane de copii vandute pe plan internațional. Single-urile trupei au ajuns in Top 10 in țari ca Irlanda, Franța, Suedia, Norvegia, Germania, Austria, Australia, Noua Zeelanda, Olanda, Elveția, Japonia si Romania.

Se zvoneste ca baieții se vor reuni si vor merge intr-un turneu in Marea Britanie, in jurul Craciunului, asa cum cotidianul The Sun a anunțat in ediția sa din 13 iunie 2008. Insa Simon a negat recent totul, declarand ca toate zvonurile astea despre reunirea noastra au inceput sa devina plictisitoare.Discografie
    

    All Rise (2001)
    One Love (2002)
    Guilty (2003)
    Remixes- Japan Tour Mini Album (2004)
    Best Of Blue (2004)
    4Ever Blue (2005)