Ceca

Ceca

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Ceca. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Svetlana "Ceca" Ražnatović s-a nascut pe data de 14 iunie 1973 in orasul Žitorađa,Serbia. Avand un talent innascut, Ceca a inregistrat primele sale melodii la varsta de numai 14 ani, devenind in scurt timp cunoscuta in Europa de Est.


Intre anii 1989 si 1991, Ceca a scos trei materiale muzicale care au avut un success moderat, inainte sa iasa cu un album in 1993 intitulat Šta je to u tvojim venama, material care a avut un real success atat la publicul larg cat si in topurile din tara. Printre alte materiale din cariera muzicala al lui Ceca se numara si hiturile “Nevaljala” sau “Bruka”, ambele aflandu-se in fruntea topurilor din Serbia timp de 15 saptamani consecutive, totodata concertele sale atragand un numar mare de fani, un numar de 12.000 de persoane fiind prezente la Belgrade’s Pionir Hall in momentul in care Ceca a avut un concert live.


Intre anii 1993 si 2001 Ceca a suferit foarte mult datorita pierderii sotului ei, un binecunoscut mafiot si spargator de banci, asasinat in holul unui hotel. In vara anului 2001 Ceca a gasit puterea sa revina pe scena, oferind un concert live in fata a 70.000 de fani la Belgrade’s Red Star Stadium, concert pe care l-a dedicat in memoria sotului ei, catre finele aceluiasi an scotand pe piata si un nou material intitulat Decenija. Urmatorul sau concert insa a atras un numar si mai mare de fani, 350.000 de persoane fiind prezente in Belgrad cu ocazia sarbatoririi anului nou in 2007.


Cel mai nou album al sau este intitulat (Duet Ceca I Oliver Mandic) Vreme za ljubav istice, si a iesit pe piata la sfarsitul anului 2008.