Celelalte Cuvinte  - Bilete

Celelalte Cuvinte

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Celelalte Cuvinte. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Lansata la mijlocul anilor ‘80 in Timisoara, trupa a cunoscut succesul, un succes real, caci multi tineri - studenti  in general - au fost atrasi de muzica si versurile lor, odata cu aparitia LP-ului “Formatii Rock nr.8”, in care Celelalte Cuvinte apare pe o fata de disc. A urmat primul album integral, “Celelalte Cuvinte” (1987), apoi “II” (1990), discuri ce contin piese superbe, de o poezie aparte, atmosfera intarita in doua randuri de pasaje recitative sustinute de regretatul Florian Pittis.

1981, 13 Decembrie - Primul concert: Casa de Cultura a Studentilor  Timisoara. Acest concert a fost totodata si actul de nastere al trupei  Celelalte Cuvinte.

Ca o caracteristica a grupului este de mentionat faptul ca fiecare nou material aparut cu semnatura “Celelalte Cuvinte” s-a dorit si se doreste in continuare a fi unul diferit de cele precedente, in dorinta de a aborda cat mai multe moduri de exprimare, de a evita monotonia, stereotipia si inevitabil plictiseala.

 2003 - trupa se intoarce intr-un concert exploziv la Arenele Romane.
 2004 - apare un nou album: NOS.
 2006 - este marcat de aniversarea a 25 de ani de activitate a trupei, aniversare celebrata printr-un turneu national, cu concerte desfasurate pe o durata de 3 ore, in care sunt interpretate piese din toate perioadele creative ale formatiei. Deasemenea, evenimentul este marcat si de o reeditare, pe format CD, a primelor trei aparitii discografice, de catre casa producatoare, Electrecord, precum si a albumului „Armaghedon”, acesta din urma fiind o editie limitata, in format digipack, produsa de catre ProMusic Production.

 2007 - concerte in principalele orase ale tarii, iar in paralel se lucreaza intens la noul album
 2008 - este anuntata aparitia noului album. Seria concertelor de calitate continua.