Hara  - Bilete

Hara

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Hara. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

HARA a luat fiinta in mai 2000 la Cluj-Napoca,la initiativa profesorului de engleza Flavius Buzila care si-a propus sa aduca un suflu nou, proaspat in muzica romaneasca. Trupa a fost remarcata imediat datorita creatiilor originale, extrem de inspirate, ce combina cu multa naturalete elemente de rock alternativ, electro-pop, sonoritati celtice si folclor romanesc, cu versuri graitoare, cu mesaj, intr-o interpretare unica, personala.

Trupa HARA a lansat 3 LP-uri: AIUREA(2001), MAI FRUMOASA(2003), O ZI(2004) si albumul de colinde traditionale romanesti MARLIN, DARLIN-PAIS'PE COLINDE S'O STRIGATURA(2006), care au adus multe premii din partea institutiilor media (cel mai bun single-2003, 2004, cea mai buna creatie-2005, cel mai bun album- 2004, 2005, 2006).

Odata cu 2007 au venit si concertele in afara tarii, HARA reprezentand Romania cu real succes la Bruxelles, Veliko Tarnovo(Bulgaria) si chiar la Campionatul European de Fotbal, in Viena si Salzburg, unde reprezentatia trupei a fost declarata de catre administratia locala austriaca "cel mai bun show live din programul cultural".

In 2008 HARA a lansat cu succes la Sighisoara, in cadrul festivalului Proetnica, al 5-lea album din cariera -INTERETNIK- un mozaic muzical multicultural cu mare rezonanta la publicul larg, inspirat din interferentele dintre folclorul romanesc si muzica etniilor conlocuitoare. In timpul spectacolului de lansare, la care a participat un numar record de spectatori (aproximativ 10 000), trupa a filmat un videoclip cu o atmosfera unica la o piesa noua de pe acest album, intitulata SHIKANA.

Proiectul INTERETNIK, de pe care publicul cunoaste deja piese ca MURO SHAVO , HORA URSARINA sau SHIKANA e menit sa incurajeze comunicarea interetnica si egalitatea de sanse iar membrii trupei au fost deja laureati in cadrul Galei Premiilor Radio Romania din martie 2009 cu Premiul pentru cel mai bun proiect etno al anului 2008.
In anul 2010 trupei i se alatura pianistul Sebastian Cochinescu si percutionistul Nunu Racris.
In luna noiembrie 2010 trupa Hara lanseaza single-ul "Tara din povesti", single preluat de televiziunea Antena 3 ca promo in toata luna decembrie 2010.