Hurts

Hurts  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Hurts. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Hurts este o trupa extrem de tanara, ultima descoperire din synthpopul britanic. Duo-ul din Manchester este alcatuit din cantaretul Theo Hutchcraft (From Richmond, North Yorkshire), si claparul Adam Anderson. Cei doi au mai fost colegi in trupa The Bureau (denumita apoi si Daggers)

In iulie 2009, trupa a fost przentata la rubrica "Band of the Day" de Guardian.co.uk. S-au clasat pe locul patru intr-un clasament BBC (Sound of 2010 poll).

Piesa lor, "Wonderful Life" a beneficiat de un remix remarcabil din partea lui Arthur Baker. Asta dupa lansarea, in prima parte a lui 2010, single-ului de debut, "Better Than Love", si a primelor concerte live sustinute tot in acea perioada. Piesa "Illuminated" a fost aleasa de Sky1 HD' pentru clipul promotional de prezentare a celor mai tari programe (Bones, House, Fringe) in vara lui 2010.

Albumul de debut, Happiness a fost lansat pe 6 September 2010 si printre altele cuprinde un duet cu Kylie Minogue intitulat "Devotion".

Pentru a promova materialul, trupa a colabirat cu scriitorul Joe Stretch pentru realizarea unui audio-book interactiv narat de Anna Friel.