Justin Bieber

Justin Bieber  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Justin Bieber. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Justin Bieber (n. 1 martie 1994) e un cantaret de muzica pop/R&B de origine canadiana.

Si-a inceput cariera profesionala pe Youtube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care mai tarziu i-a devenit manager. Braun a aranjat ca Justin sa-l intalneasca pe Usher la Atlanta, Georgia, ceea ce a rezultat in semnarea unui contract cu casa de discuri Island Records. Acesta a declarat ca rappul este viata lui dar inca nu poate sa cante. Prima parte a albumului sau My World a debutat pe locul 6 in U.S Billboard Hot 200 si pe locul 1 in Canadian Albums Chart.

In mai putin de o luna de la lansare, albumul a fost certificat cu platina in Canada si, in mai putin de doua luni de la lansare, a fost certificat cu platina in SUA.

Bieber este singurul cantaret care are toate cantecele de pe un album in topul U.S Hot 100.

Bieber a fost numit cel mai mare star din 2009 de J-14, noul-venit al anului de MuchMusic, a fost listat de Celebuzz in topul 10 al vedetelor de pe Youtube si a fost votat pe locul 5 in topul celor mai bune exemple ale anului 2009 de AOL's JSYK. Noul sau single "Baby" alaturi de Ludacris reprezinta cel mai mare hit al sau, plasandu-se pe locul 5 in SUA si pe locul 3 in Canada. Cantecul ocupa pozitii fruntase si in Noua Zeelanda, Australia si Europa. Bieber a colaborat si cu Sean Kingston pentru melodia "Eenie meenie".

Cea de-a doua parte a albumului My World a fost lansata pe 23 martie 2010 si a obtinut locul 1 in Billboard 200. La varsta de 16 ani, Bieber este cel mai tanar artist solo din istorie care are un album pe locul 1 in Billboard 200, dupa albumul lui Stevie Wonder din 1963.

Discografie:
    
    My World (17 noiembrie 2009)
    My World 2.0 (23 martie 2010)
    My World's Acoustic
    Under The Mistletoe ( 1 noiembrie 2011 )
    Believe ( vara 2012 )