Karol Sevilla

Karol Sevilla  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Karol Sevilla. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Concertele Karol Sevilla din cadrul turneului


„Karol Sevilla y sus hermanas – The European Tour”, anulate


Concertele pe care artista mexicană Karol Sevilla trebuia să le susțină în primăvara aceasta, în luna aprilie, în cadrul turneului european, au fost anulate. Din motive independente de organizatori, concertele programate pe 1 aprilie la Cluj, pe 2 aprilie la Timișoara, pe 3 aprilie la Craiova, iar pe 6 aprilie la București nu se vor mai desfășura.


Cei care au cumpărat  bilete în format electronic (print@home)  vor primi banii automat  în termen de 3-20 de zile lucrătoare. Banii vor fi returnați pe același card cu care s-a efectuat plata biletelor.


Pentru biletele fizice (cu opțiune de livrare sau ridicare de la sediile Eventim) banii vor fi returnați pe loc prin reținerea biletelor. Prin urmare, biletele trebuie predate la unul dintre sediile Eventim.ro, acolo unde vor fi returnate sumele.


•          Eventim București – Bulevardul I.C. Brătianu nr 6 (în incinta Cinema Pro)


•          Eventim Cluj – Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B - Iulius Mall


De asemenea, clienții din afara ariei punctelor de lucru Eventim vor putea trimite biletele prin curier, la sediul central, Str. Popa Petre nr. 5, cod poștal 020801, București, banii fiind returnați în contul din care a fost făcută plată.


În cazul în care plata a fost efectuată prin transfer bancar trebuie furnizat contul IBAN împreună cu numele complet al titularului de cont pentru a putea efectua transferul corespunzător biletelor.


Pentru biletele achiziționate din magazinele partenere, este necesara returnarea biletelor în original în același punct de unde au fost cumpărate, iar banii vor fi returnați pe loc prin reținerea biletelor.


Organizatorul depune toate eforturile pentru reprogramarea evenimentelor.


 


--------------------------------------------------------------------------
În aprilie 2019, în cadrul turneului european, „Karol Sevilla y sus hermanas – The European Tour”: 


 


Karol Sevilla, idolul a milioane de adolescenți din toată lumea,


va concerta în premieră în România


 Primăvara aceasta, copiii și adolescenții din România vor avea parte de o premieră mult așteptată: Karol Sevilla, tânăra artistă devenită idolul unei generații, va concerta pentru prima oară în România, în cadrul turneului „Karol Sevilla y sus hermanas – The European Tour”. Cu un fanbase de-a dreptul uriaș în toată lumea, cu 9 milioane de urmăritori pe Instagram și aproape 7,5 milioane de abonați pe YouTube, Karol a devenit odată cu rolul din producția Disney „Soy Luna” un star internațional.


România se află și ea pe lista orașelor europene în care Karol Sevilla va concerta în aprilie 2019, în cadrul spectacolului intitulat „Karol Sevilla y sus hermanas – The European Tour”. Așa se face că pe 1 aprilie artista va cânta la Cluj (BT Arena), pe 2 aprilie la Timișoara (Sala Sporturilor - Olimpia), pe 3 aprilie la Craiova (Sala Polivalentă), iar pe 6 aprilie la București (Romexpo, Pavilionul central). Karol va ajunge și în alte orașe din Europa, după cum urmează: 4 aprilie – Sofia, Bulgaria, 8 aprilie – Zagreb, Croația, 9 aprilie – Ljubljana, Slovenia, 10 aprilie – Belgrad, Serbia. Concertele Karol Sevilla în Europa sunt organizate de Top Music Media, agenție românească de evenimente.  


Așteptată cu sufletul la gură de mii de copii și adolescenți, Karol Sevilla va putea fi văzută și ascultată live în România, la București, Cluj, Timișoara și Craiova. 


Tânăra actriță, cântăreață și compozitoare Karol Sevilla are 19 ani și este originară din Mexic. Călcând pe urmele unor staruri internaționale, precum Miley Cyrus care a devenit cunoscută odată cu rolul Hannah Montana, Karol și-a lansat cariera în producția Disney „Soy Luna”, difuzată în peste 60 de țări, inclusiv România. Karol s-a născut în Ciudad de México, iar în copilărie a studiat actoria la Centrul de Educație Artistică Televisa din cadrul celebrului grup media mexican. La numai șase ani începe să apară în reclame, apoi în seriale TV. Rolul din „Soy Luna” a făcut-o cunoscută în lumea întreagă și astfel a devenit admirată de copii și adolescenți de pretutindeni. În 2016, Karol își lansează propriul canal de YouTube, care în prezent are aproape 7,5 milioane de subscriberi și 632 de milioane de vizualizări.