Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Scrie in sectiunea Fan Report

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Lara Fabian. Fii primul care ne lasa un comentariu!


Info

Lara Fabian anunță cu regret fanii despre amânarea concertelor din București din datele de 18 și 19 noiembrie din cauza unei infecții pe care a contactat-o recent. Artista suferă de o boală care nu îi permite să cânte, iar medicii i-au prescris repaus câteva zile, așa cum anunță chiar această.

Concertul din dată de 18 noiembrie de la Sala Palatului se reprogrameaza pe data de 3 februarie 2020 la Sala Palatului, iar biletele raman valabile pentru noua data.

Pentru evenimentul din data de 19 noiembrie, locurile vor fi realocate in limita disponibilitatii

pentru noua dată, începând cu 9 decembrie și vor fi expediate pe e-mail automat in cazul in care nu ați efectuat cererea de rambursare până la data mai jos menționată.

Avem rugămintea ca cererile de returnare a contravalorii biletelor să fie efectuate până la data de 8 decembrie. 

Realocarile vor fi efectuate țînând cont de ordinea achizițiilor inițiale și va fi păstrată atât categoria de preț aleasă cât și numărul biletelor ce vor fi alăturate, prin urmare avem rugamintea sa nu transmiteti cereri suplimentare pentru a solicita locuri anume, întrucât acestea nu vor putea fi onorate.

Pentru bilete electronice, achiziționate pe eventim.ro, cumpărătorii sunt rugați să trimită un email la contact@eventim.ro cu subiectul „Retur Lara Fabian București.”, în care să specifice numărul comenzii. Contravaloarea biletelor va fi returnată în termen de până la 20 zile lucrătoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.

Vă aducem la cunoștință că în urma amânării acestor evenimente, primim un volum mare de solicitări, motiv pentru care răspunsurile vor suferi întârzieri. Va rugăm să nu trimiteți mai multe solicitări, întrucât vă asigurăm că vom răspunde la toate în ordine cronologică.

Biletele fizice este necesar să le returnați la sediul nostru urmând că banii să fie rambursați pe card sau prin transfer bancar. Adresa unde puteți returna biletele este Str. Popa Petre nr. 5 etaj 2, sector 2, București, iar programul de lucru este 12:00-20:00 de luni până vineri.

Dacă biletele sunt achiziționate din magazinele partenere, predarea biletelor și returnarea banilor va fi efectuată în același punct de unde au fost cumpărate.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare,

 

 

 

 

Achizitioneaza-ti biletul Early Bird pentru Concertul Larei Fabian din Bucuresti pana pe 16 Februarie! Biletele EARLY BIRD beneficiaza de o reducere de 10% si, in plus, vei primi cadou un bilet la concertul Alessandro Safina de pe 17 Februarie*.

LARA FABIAN Turneul Mondial 2019 Greatest Hits Remix & albumul Papillon

 Mult indragita artista Lara Fabian a vandut peste 20 milioane de albume in intreaga lume, iar anul acesta revine cu un nou turneu mondial “50 World Tour”. Turneul va fi o celebrare a aniversarii de 50 de ani ai Larei Fabian, iar spectacolul ii va celebra cei peste 30 de ani de cariera, munca intrunita in 14 albume cu succes international. Noul album in franceza al Larei – « Papillon » va fi disponibil incepand cu 8 Februarie 2019.

Nu rata ocazia de a celebra alaturi de Lara Fabian si de a o sarbatori prin prezenta la conertele ei din Bucuresti de pe 18 si 19 Noiembrie 2019 la Sala Palatului.

 *Biletele cadou pentru concertul Alessandro Safina vor fi aceeasi categorie ca si biletul achizitionat la concetul Lara Fabian. Oferta valabila doar pentru primele trei categorii de bilete. In cazul in care categoria respective este sold out in cadrul concertului Safina, atunci biletul cadou va fi alocat la categoria imediat urmatoare.