MACHA GARIBIAN TRIO

MACHA GARIBIAN TRIO

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre MACHA GARIBIAN TRIO. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Hipnotica Macha Gharibian vine în premieră în România, pentru a ne oferi un concert la răscrucea numeroaselor sale moșteniri.

Pianistă cu o tușă sofisticată, formată inițial la școala clasică, cântăreață, compozitoare, cu o experiență a jazz-ului trăită la maximum la New York, Macha Gharibian și-a creat propriul univers asamblând aromele culturilor de care aparține: armeancă și evreică după strămoși, pariziancă după suflet, newyorkeză prin adopție, ea și-a făurit un stil personal urban, crossover și modern.

Cu ultimul său album Joy Ascension, ea prezintă manifestul unei femei libere și al unui artist al timpului său. Iar atunci când pianista cu un stil atmosferic se estompează în spatele cântăreței, vocea ei vulcanică o aduce în rândul acelor vocaliste "atinse de înger", acel club foarte select care merge de la Nina Simone la Jeanne Lee.

Un concert propus de Jazz Fan Rising, asociația connoisseur-ilor de jazz, în partenariat cu Institutul Francez. Organizator Jazz Festivals & Events


Bucuresti:

Preț Early Bird : 80 lei (contingent epuizat)

Preț Întreg : 120 lei


Cluj

Preț Early Bird : 75 lei (contingent epuizat)

Pret intreg 115 lei