Spellground Festival

Spellground Festival  - Bilete

spellground.ro

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Spellground Festival. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Ca urmare a solicitarii Universitatii Ovidius Constanta, partener oficial al festivalului,


cu privire la respectarea zilei de 13 august ca zi de doliu national,


SPELLGROUND FESTIVAL NU VA MAI AVEA LOC IN PERIOADA 12-14 AUGUST.


 


Avand in vedere faptul ca ca principalele doua scene ale festivalului, Master Stage si Ground Stage, urmau sa fie asezate chiar pe terenul Universitatii Ovidius, insumand peste 70% din show-urile live, Spellground Festival ar fi trebuit sa-si adapteze programul si sa elimine concertele de pe terenul institutiei de invatamant in ziua de 13 august – zi de doliu national.


Spellground Festival a fost gandit ca un festival de 3 zile, un tot unitar ce nu poate fi intrerupt la jumatatea sa. In plus, artistii mari din ziua de 13 august nu ar fi putut performa in celelalte 2 zile ale festivalului.


Din respect pentru fanii trupelor contractate, organizatorii Spellground Festival vor reprograma majoritatea artistilor in concerte individuale, in sezonul 2016-2017. Iar biletele Spellground deja achizitionate vor fi valabile la aceste concerte. Urmariti canalele de socializare Spellground Festival pentru noi vesti!


 


In continuare, un mesaj din partea organizatorilor Spellground Festival:


Va cerem scuze tuturor! Ne pare foarte rau ca am fost nevoiti sa luam aceasta decizie. Suntem o echipa de oameni pasionati de muzica si festivaluri si muncim de 8 luni sa cream o experienta memorabila. Respectam decizia partenerilor nostri cu privire la ziua de doliu national si nu ne putem considera decat ghinionisti ca toata munca noastra s-a risipit intr-o singura zi.)


Va promitem ca vom face totul sa va vedeti trupele preferate LIVE cat de curand si va asiguram ca veti primi contravaloarea biletelor, abonamentelor si pachetelor de cazare la cort sau hotel incepand cu data de 12 august.


Echipa Spellground


 Returnarea contravalorii biletelor se va face dupa un program care urmeaza sa fie anuntat la sectiunea stirii de pe site-ul Eventim.ro.