Teatrul Coquette

Teatrul Coquette  - Bilete

Teatrul Coquette

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Teatrul Coquette. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Teatrul Coquette este situat pe Calea Calarasi la numarul 94, intr-o zona ce tinde sa devina un "cartier" teatral. Micutul teatru isi merita numele pe deplin: o cladire interbelica, parca desprinsa din romanele lui Eliade, o casa boiereasca napadita de iedera, ce aminteste de Bucurestiul misterios de alta-data. Interiorul este spatios, iar in sala esti asteptat de scaune de inceput de secol 19. Sala are 40 de locuri.


Din repertoriul teatrului fac parte atat piese de teatru pentru adulti, cat si pentru copii. Majoritatea spectacolelor sunt in limba romana, dar din repertoriul pentru copii fac parte si spectacole in limba germana si in limba engleza.  Teatrul Coquette are un repertoriu variat de spectacole pentru copii, toate fiind interactive, pline de umor, foarte colorate si atractive pentru cei mici, dar si pentru cei mari in egala masura. Spectacolele pentru adulti ale Teatrului Coquette pot fi definite prin umor de cea mai buna calitate, varietate si rafinament. Repertoriul este variat si in continua dezvoltare. 


                Pe langa spectacolele pentru copii si cele pentru adulti pe care le ofera teatrul Coquette la noi se mai desfasoara si Ateliere de Creeatie, atat pentru copii cat si pentru adulti, cursuri de actorie si de limba germana, concerte. Pentru detalii despre spectacolele, evenimentele si proiectele noastre va rugam vizitati pagina: www.teatrulcoquette.ro