Teatrul de pe Lipscani  - Bilete

"Natura noastra condamnata / Sa-ncapa-n <<a fost odata>>"
Horatiu Malaele.

Teatrul de pe Lipscani

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Teatrul de pe Lipscani. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Teatrul de pe Lipscani este o instituţie culturală independentă nouă în peisajul teatral românesc şi bucureştean. Este singurul teatru independent cu o capacitate de 470 locuri. Este un proiect curajos, iniţiat în septembrie 2013 de un grup de oameni de teatru ambiţioşi.


Stagiunea Teatrului de pe Lipscani începe în luna septembrie şi se încheie în luna iulie. Fiecare stagiune va porni cu o ediţie a festivalului “Fest pe Lipscani”. Prima ediţie a acestei manifestări a avut loc în septembrie 2014, fiind dedicată mentorului nostru, Horaţiu Mălăele. În fiecare an, “Fest pe Lipscani” va fi dedicat câte unui mare artist din peisajul teatral românesc contemporan.


Actorii care onorează Teatrul de pe Lipscani cu prezenţa în spectacole sunt: Florin Zamfirescu, Niculae Urs, Adriana Trandafir, Ioana Pavelescu, Magda Catone, Claudiu Bleonţ, George Mihăiţă, George Ivaşcu, Adrian Păduraru, Gelu Niţu, Cătălina Mustaţă, Gabriel Fătu, Medeea Marinescu, Ilinca Goia, Monica Davidescu, Marius Rizea, Meda Victor, Natalie Ester şi, nu în ultimul rând, Horaţiu Mălăele.