The Tiger Lillies

The Tiger Lillies  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre The Tiger Lillies. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

The Tiger Lillies este numele unei trupe infiintate in anul 1989, la Londra. Cel mai mare succes din cariera lor il reprezinta punerea in scena, in aproape toate colturile lumii, a musicall-ului "Shockheaded Peter", compus in 1998 si inspirat de cartea de povesti pentru copii "Der Struwwelpeter", scrisa de Heinrich Hopfmann in 1845, si extrem de indragita in Germania.


Stilul lor original le-a adus succesul si aprecierea publicului. Combinatia inedita dintre piese intunecate, umor negru, veselie, si chiar muzica tiganeasca reprezinta amprenta lor asupra muzicii. Notorietatea si-au castigat-o de asemenea si prin cantece care trateaza subiecte neconventionale ca prostitutia, bestialitatea sau blasfemia.


In 1999 au realizat muzica filmului "Plunkett & Macleane". In anul 2003 au fost nominalizati la premiile Grammy, pentru albumul " The Gorey End".


La data de 7 Aprilie 2008, in incinta Teatrului New Players din capitala Angliei, au deschis seria de concerte "7 Deadly Sins" . Povestea pe care cei de la The Tiger Lillies o spun prin intermediul acestui spectacol se refera la cele 7 mari pacate despre care se vorbeste in credinta catolica.


De-a lungul celor 20 de ani de cariera, The Tiger Lillies au scos pe piata muzicala nu mai putin de 27 de albume, 3 DVD-uri si 5 carti, avand asadar o activitate impresionanta.