Tom Jones

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Tom Jones. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

SIR TOM JONES – in concert pentru prima data la Cluj-Napoca!


26 iunie 2019, Sala Polivalenta BT Arena 


Anul viitor, Sir Tom Jones va canta pentru prima data in Cluj-Napoca. Artistul britanic revine in Romania pentru a incanta publicul clujean cu cele mai cunoscute hituri, precum It`s Not Unusual, Kiss, Delilah, I`ll Never Fall in Love Again si If I Only Knew. Pe langa cele mai cunoscute piese, Tom Jones va interpreta noi compozitii de pe ultimele albume: Long Lost Suitcase, Spirit in the Room si Praise & Blame.


Cu o cariera muzicala de peste cinci decenii, Tom Jones a castigat admiratia criticilor atat pentru show-urile live desavarsite, cat si pentru cele peste 40 de albume inregistrate. Anul 2010 a marcat lansarea albumului “Praise & Blame”, care contine numai piese inregistrate live in celebrul studio al lui Peter Gabriel. Albumul reprezinta o intoarcere la origini si a fost produs de Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini).


In anul 2012 a urmat lanasarea albumului “Spirit in the Room”. Albumul contine piese scrise de muzicieni celebri, precum: Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon sau Paul McCartney. “Spirit in the Room” s-a remarcat prin mixul de naturalete, simplitate si muzica soul.


De-a lungul carierei, Tom Jones a castigat numeroase distinctii muzicale: premiul pentru cel mai bun artist, a fost numit Barbatul Anului de Revista GQ si in anul 2006 a fost investit la rangul de cavaler de catre regina Marii Britanii, fiind invitat sa concerteze la Palatul Buckingham cu ocazia celebrarii Jubileului de Diamant.


Sir Tom Jones este un artist complet, care a explorat de-a lungul deceniilor multe genuri muzicale si care se bucura de popularitate si apreciere atat din partea publicului matur, cat si din partea celui tanar.


Biletele pentru concertul de pe 26 iunie 2019, de la Sala Polivalenta BT Arena din Cluj-Napoca sunt disponibile de astazi, 14 decembrie, pe Eventim.ro si in reteaua magazinelor partenere:Vodafone, Telekom, Carturesti, Humanitas, Diverta, OMV si Carrefour.