Transilvania Zumba® Ultra MasterClass - Bilete

Bilete disponibile Transilvania Zumba® Ultra MasterClass

Data evenimentului 25sep Vi 18:00

Transilvania Zumba® Ultra MasterClass

BT Arena, Cluj-Napoca
reprogramat

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Transilvania Zumba® Ultra MasterClass. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Transilvania Zumba® Ultra MasterClass este mai mult decat un eveniment, este o experienta unica. Zumba combina elementele de dans, cu cele ale aerobicului, totul pe ritmul muzicii latino-americane.

Pe perioada evenimentului, participantii se vor bucura de prezenta a celor mai populari instructori Zumba®. Viziunea noastra este sa combinam distractia, zambetul, dansul, sportul si muzica, in cadrul unui eveniment unic in Estul Europei.

In prima editie a evenimentului, care va avea loc in 2020, Transilvania Zumba® Ultra MasterClass il aduce la Cluj-Napoca, in inima Transilvaniei, pe faimosul Beto Perez si invitatii sai. Transilvania Zumba® Ultra MasterClass, la nivel principal isi propune sa promoveze un stil de viata sanatos.

Phase 3 Ticket Sale: 

Acces General: 270 lei. Pretul biletului include: accesul general la eveniment, accesul gratuit la vestiare si dusuri, acces gratuit in zona de hidratare si cateva surprize.

Acces V.I.P.: 480 lei. Pretul biletului include: accesul prioritar pe culoarul V.I.P., accesul gratuit la vestiare si dusuri, acces gratuit in zona de hidratare, loc in primele 3 randuri, sesiune privata de poze si interactiune cu Beto Perez, survival kit, acces gratuit la "After Party with Beto Perez" si multe alte surprize.