Transilvania Zumba® Ultra MasterClass

Transilvania Zumba® Ultra MasterClass  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Transilvania Zumba® Ultra MasterClass. Fii primul care ne lasa un comentariu!

Info

Transilvania Zumba® Ultra MasterClass este mai mult decat un eveniment, este o experienta unica. Zumba combina elementele de dans, cu cele ale aerobicului, totul pe ritmul muzicii latino-americane.


Pe perioada evenimentului, participantii se vor bucura de prezenta a celor mai populari instructori Zumba®. Viziunea noastra este sa combinam distractia, zambetul, dansul, sportul si muzica, in cadrul unui eveniment unic in Estul Europei.


In prima editie a evenimentului, care va avea loc in 2020, Transilvania Zumba® Ultra MasterClass il aduce la Cluj-Napoca, in inima Transilvaniei, pe faimosul Beto Perez si invitatii sai. Transilvania Zumba® Ultra MasterClass, la nivel principal isi propune sa promoveze un stil de viata sanatos.


Phase 3 Ticket Sale: 


Acces General: 270 lei. Pretul biletului include: accesul general la eveniment, accesul gratuit la vestiare si dusuri, acces gratuit in zona de hidratare si cateva surprize.


Acces V.I.P.: 480 lei. Pretul biletului include: accesul prioritar pe culoarul V.I.P., accesul gratuit la vestiare si dusuri, acces gratuit in zona de hidratare, loc in primele 3 randuri, sesiune privata de poze si interactiune cu Beto Perez, survival kit, acces gratuit la "After Party with Beto Perez" si multe alte surprize.