Termeni de utilizare

Comanda
Toate comenzile sunt finale si nu pot fi anulate sau modificate. Pentru comenzile prin Internet, urmatorii pasi (descrisi drept Pasul 1-5) trebuie urmati:
Pasul 1 – selectarea evenimentului si a biletelor din categoriile de bilete disponibile.
Pasul 2 – selectarea metodei de livrare/ridicare.
Pasul 3 – selectarea metodei de plata si introducerea datelor personale.
Pasul 4 – sumarul datelor, controlul final, acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, transmiterea comenzii.
Pasul 5 – confirmarea comenzii de catre Eventim.RO.

Eventim Carefree - dreptul de retragere

In momentul in care se realizeaza o comanda online, clientii pot alege serviciul Carefree, serviciu ce le ofera posibilitatea, contra 5,5 % din valoarea totala a biletelor, de a cere returnarea contravalorii acestora. Returnarea se poate face integral - optiune valida cu cel putin 14 zile inainte de inceperea evenimentului - sau 50% din valoarea biletelor (optiune valida intre 13 si 7 zile inainte de inceperea evenimentului).
Serviciul Eventim Carefree nu se poate adauga DUPA finalizarea comenzii.
Pentru mai multe detalii accesati sectiunea de AJUTOR.


Plata
Biletele care au fost comandate pentru livrare/ridicare pot fi platite prin credit card, transfer bancar sau prin numerar/card la sediul central Eventim.RO. Fiecare bilet este valid numai dupa ce plata integrala a fost efectuata.
Taxa Administrare Comanda - in valoare de 2,5% din contravaloarea comenzii se aplica pentru toate comenzile care sunt realizate online pe site-ul Eventim.ro si care necesita prelucrare si asistenta ulterioara pentru finalizarea lor.
Taxa de administrare comanda se aplica la comenzile platite prin card sau transfer bancar.

Pentru platile cu cardul beneficiarul tranzactiei este S.C. Eventim.RO SRL, Str Popa Petre, NR 5, SECTOR 2, 020801 Bucuresti, Romania pentru bilete cu preturi in lei si de CTS Eventim AG, Contrescarpe 75a, 28195 Bremen / Germany pentru bilete cu preturi in euro.
Operatul de plati care realizeaza operatiunile bancare este compania . PayU Romania.


Livrare, Manipulare
Biletele sunt trimise prin curier rapid dupa efectuarea platii; riscul ii revine integral cumparatorului. Eventim.RO nu accepta nicio responsabilitate privitoare la biletele ce au fost livrate in conditii normale catre cumparator. Reclamatiile privitoare la deteriorarea sau neprimirea biletelor nu pot fi directionate catre Eventim.RO. In cazul pierderii biletelor, nu se pot emite alte bilete care sa le inlocuiasca pe cele pierdute. Biletele nu pot fi utilizate impropriu, copiate sau schimbate. Accesul la eveniment se face dupa principiul primului sosit. Biletul autorizat primul este considerat valid. Alte bilete cu aceleasi date de identificare vor fi declarate invalide si accesul nu va fi permis. Prin utilizarea biletului ca forma de acces, cumparatorul accepta implicit termenii si conditiile de utilizare impuse de organizator si regulile proprii locului de desfasurare a evenimentului.


Anulari, modificari, returnari
În cazul în care un organizator de eveniment decide să amâne un eveniment sau să schimbe un loc, biletul, indiferent de motivele amânării sau modificării, solicită noua dată sau noul loc al evenimentului. Organizatorul evenimentului trebuie să decidă dacă biletele pot fi returnate, rambursate sau schimbate.Eventim.RO este doar un distribuitor de bilete si de aceea nu poate fi facut responsabil pentru returnarea banilor pe biletele de acces. Eventim.RO va face, insa, toate eforturile pentru a determina organizatorii de bilete sa returneze banii in caz de anulare. In cazul returnarilor, pretul tiparit pe bilet va fi returnat integral. Pretul include deja taxele de vanzare anticipata si de sistem. In cazuri rare (schimbari de pret decise de organizator, taxe suplimentare cerute de organizator etc), se poate intampla ca pretul cerut sa fie mai mare decat cel tiparit pe bilet. In aceste cazuri, Eventim.RO poate returna doar pretul tiparit pe bilet. Alte posibile taxe aditionale (costuri de livrare, costuri de call center etc) nu pot fi sub nicio forma returnate. Biletele pot fi returnate NUMAI la punctul de vanzare de unde au fost achizitionate sau, in cazul comenzilor telefonice, prin fax sau online, prin trimiterea lor prin posta la sediul central Eventim.RO, impreuna cu numele, numarul de cont, banca si codul bancar necesare pentru returnarea contravalorii acestora, dar numai in cazul in care acest lucru nu contravine termenilor si conditiilor impuse de organizator sau de locul de desfasurare.Returnarea biletelor la punctele de vanzare poate incepe cel mai devreme la o saptamana dupa anuntul oficial de anulare a evenimentului. Detinatorii de bilete print@home vor primi suma platita deja pe bilete, fara alte pretentii ulterioare, prin aceeasi metoda utilizata pentru plata initiala. Dupa returnare, biletele respective sunt invalidate automat. Organizatorii isi mentin dreptul de a opera modificari minore de program si distributie.
In cazul anularii, amanarii sau modificarilor majore de program sau distributie, nicio alta cheltuiala adiacenta (de transport, cazare, taxe de livrare sau alte taxe) nu va fi returnata. In cazul anularii, amanarii sau modificarilor majore de program sau distributie, Eventim.RO isi rezerva dreptul de a informa cumparatorii de bilete in legatura cu aceste modificari. Aceasta informare este un serviciu voluntar al Eventim.RO si se poate realiza prin posta sau pe cale electronica, prin e-mail sau sms, daca informatiile furnizate de cumparatori au fost corecte.Eventim.ro este companie de vânzare de bilete si intermediaza aceasta vanzare in numele si pe seama organizatorilor si nefiind răspunzătoare de susținerea evenimentelor inclusiv in situatii de forta majora: Eventim.ro nu se ocupa cu organizarea efectiva a evenimentelor si nu este rapunzatoare de returnarea banilor in orice situatie. Responsabilitățile legate de eveniment revin în totalitate organizatorilor.Date cu caracter personal
Prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal potrivit informatiilor cuprinse in informarea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal disponibila aici

Scopul, locul de jurisdictie, legea aplicabila
Aceiasi termeni si aceleasi conditii generale de utilizare sunt valabile si pentru detinatorii de licente de software de vanzare Eventim, care utilizeaza sistemul Eventim. Locul de jurisdictie este curtea competenta din Bucuresti, iar pentru consumatorii privati, curtea competenta locala. Legile aplicabile sunt legile din Romania.