Lord of the Dance

Lord of the Dance

Nu sunt spectacole active pentru acest artist in acest moment.

Nu exista comentarii disponibile in sectiunea Fan Reports

Nu exista nici un comentariu in sectiunea Fan Reports despre Lord of the Dance. Fii primul care ne lasa un comentariu!

InfoCel mai apreciat spectacol de dans din lume, Lord of the Dance, ajunge la noi cu o nouă și impresionantă reprezentație, DANGEROUS GAMES. După peste 20 de ani de succes în întreaga lume, Michael Flatley vine în fața publicului internațional cu o nouă producție, rezultat al muncii de peste 2 decenii al inegalabilului dansator. 

Aflați în turneu mondial, irlandezii care dau viață poveștii puse în scenă de însuși Michael Flatley, vor face o nouă oprire în Romania  pentru un spectacol de excepție. De data aceasta Flatley prezintă o abordare inedită și neașteptată, în care coregrafia, efectele vizuale și luminile ne vor introduce într-o lume mitică și captivantă. 

DANGEROUS GAMES, produs de Michael Flatley, prezintă o nouă abordare din toate punctele de vedere a spectacolului. Pentru noul show au fost păstrare câteva dintre numerele celebre din ”Lord of the Dance”, însă grandioasei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică. 


DANGEROUS GAMES se anunță a fi spectacolul toamnei, un show unic prin intermediul căruia cei prezenți vor avea posibilitatea, pentru câteva ore, să fie introduși în mitica atmosferă irlandeză.